Tor 25 jul / År 42 / Nr 3 2024

Halmstads mest prisvärda hotell för både jobb och nöje

Helrenoverade Good Morning+ Halmstad är sannolikt Halmstads mest prisvärda hotell. Här finns allt man kan tänkas behöva för att skapa en kreativ och effektiv jobbresa, men här finns även bekvämligheter som lockar weekendresenären. Med utsikt över både havet och staden bjuder Good Morning+ Halmstad på en upplevelse väl värd att minnas.

Good Morning+ Halmstad är många affärsresenärers andra hem, men blir även mer och mer populärt bland turister och exempelvis golfresenärer som vill uppleva golfparadiset Halmstad

Sommarstaden Halmstad är en av Sveriges mest uppskattade städer att besöka under de varmare månaderna. Befolkningen kan nära nog fördubblas i staden under den här tiden, och de flesta hotell, vandrarhem och campingar har mer eller mindre fullbelagt. Ligula Hospitality Group har två hotell i Halmstad, båda är omtyckta bland såväl semesterfirare som affärsresenärer.

Prisvärt, enkelt och trivsamt

Good Morning+ Halmstad är det prisvärda alternativet som samtidigt bjuder på en upplevelse i sig. Hotellet har bästa läge när det gäller tillgänglighet, sväng in från E6:an på södra infarten till Halmstad så är du framme. Hotellet ligger i direkt anslutning till Halmstads köpcenter Hallarna och några minuter med bil från Halmstad Arena.

Hand i hand med tillgänglighet går enkelhet. På Good Morning+ Halmstad innebär det att det är enkelt att lokalisera hotellet, enkelt att boka, checka in och hitta runt på anläggningen. I det ingår även att det ska vara enkelt att hitta någonstans att ställa bilen – därför erbjuds fri parkering för alla gäster.

Ytterligare ett värdeord för Good Morning+ Halmstad är trivsel. Personalen gör allt för att gästerna ska känna sig som hemma. Att till exempel känna igen gästerna och bemöta dem på ett personligt sätt gör att hotellet känns som ett andra hem, fast borta.

– Många av våra gäster återkommer år efter år, både från Sverige och andra länder. De uppskattar de värden som vi på Good Morning+ Halmstad och våra ägare Ligula Hospitality Group erbjuder. Vi arbetar hela tiden för att bli ännu bättre på det vi gör, vi fokuserar på bemötande och service, vi ser till att göra det lilla extra som gör att gästerna kommer ihåg oss och vill komma tillbaka, säger Linda Paulsson, platschef på Good Morning+ Halmstad.

Good Morning+ Halmstad är många affärsresenärers andra hem, men blir även mer och mer populärt bland turister och exempelvis golfresenärer som vill uppleva golfparadiset Halmstad. Här finns också två möteslokaler på hotellet med plats för upp till 50 deltagare.

– Vi har även ett gym på tolfte våningen, med utsikt över hela staden, som är värt ett besök. Det är en upplevelse i sig, tillägger Linda.

Nya mötes- och eventlokaler på ProfilHotels Halmstad Plaza

Ligula Hospitality Group utvecklar koncept och varumärken som sticker ut ur mängden. Gruppens andra hotell i Halmstad, ProfilHotels Halmstad Plaza, fyller tre år till sommaren och har fortfarande skimret av nyhetens behag över sig. Konceptet här skiljer sig från Good Morning+ Halmstad i det att fokus ligger mer på exklusivitet. Hotellet ligger mitt i centrala Halmstad vid resecentrum, ett stenkast från både hav och shoppingstråk.

Nyligen invigdes nya mötes- och eventlokaler på ProfilHotels Halmstad Plaza, med plats för såväl större som mindre möten. Maxkapaciteten är 300 deltagare, lokalerna är flexibla och utrustade med den senaste mötestekniken. Ett efterlängtat och välkommet tillskott i Halmstad, som mer och mer utmärker sig som eventstad likväl som turistort.

Linda Paulsson understryker att det alltid finns något att göra för att förgylla gästernas tillvaro och vidareutveckla de koncept som Good Morning+ Halmstad respektive ProfilHotels Halmstad Plaza bygger på. Man lutar sig inte tillbaka, utan undersöker istället vad den moderna gästen efterfrågar och hur man ska kunna möta det och helst även överträffa förväntningarna.