Ons 1 dec / År 39 / Nr 4 2021

Arena Skövde förenar nytta med nöje

Titeln Bästa Äventyrsbad 2016 går återigen till Arena Skövde. Det är nu femte året i rad som barnfamiljer röstar fram anläggningen som Sveriges främsta upplevelsebad på barnsemester.se. Utöver badparadiset för stora som små erbjuder Skövdes multiarena dessutom en rad andra upplevelser.

Arena Skövde har utvecklats konstant sedan öppnandet i början av 2000-talet. Idag står anläggningen väl rustad för att anordna stora evenemang inom allt från elitidrott och konserter med kända artister till olika typer av mässor och företagsevent. Resurser finns och tekniken finns – men det viktigaste av allt enligt Tf marknadsansvarig Andreas Karlsson är att viljan och drivet finns för att genomföra riktigt bra evenemang.
– Det märks att vi har en stark sammanhållning inom teamet och personalen gör allt för att vi ska lyckas uppnå gemensamma mål med anläggningen. Det gäller för såväl äventyrsbadet som för övrig verksamhet i arenan.

Det som Arena Skövde bland annat utmärker sig med är det breda utbudet av varierande attraktioner. I anslutning till badet finns bland annat relaxavdelningen Aqua Vitalis med behandlingar som erbjuds av Välbefinnandet och Spa Endorfin, samt bowlinghall och restaurang som drivs av den välkända krögarkedjan O’Learys. Actic driver dessutom ett toppmodernt gym där det även erbjuds många olika former av gruppträning. Kort sagt – vid Arena Skövde finns alla möjligheter att förena nytta med nöje.

– Arena Skövde är en mötesplats där det sprudlar av energi med givande aktiviteter för alla åldrar. Det är en medveten satsning från vår sida eftersom vi vet att mångfald är viktigt för framgång. För att skapa trivsel har vi också satsat på mångfald bland personalen och det innebär bland annat att vi är duktiga på språk och kan möta våra besökare på många sätt. Det är något vi arbetar för att stärka ytterligare, säger Andreas Karlsson.

Äventyrsbadet slog besöksrekord i fjol och det finns möjligheter att det kan toppas i år trots att badet håller stängt flera veckor under sommaren för underhåll. Underhållssatsningarna understryker också viljan för att bibehålla en riktigt hög kvalitet i anläggningen.