Mån 4 mar / År 42 / Nr 5 2023

Att känna sig som hemma när man är borta!

The More Hotel finns i både Malmö och Lund och erbjuder ett hem utanför ditt hem. Du kan bo här en natt såväl som för en längre period.
Hotellet erbjuder även fina utrymmen för konferenser och större och mindre mötes lokaler. De bägge hotellen är belägna i vackra hel renoverade äldre byggnader och rummen finns i en mängd olika storlekar av studio lägenheter som alla innefattar ett eget boende med köks avdelning för att kunna  laga sin egen mat, sova och bo.

The More Hotel group har hotel i Malmö och Lund, var och en med sin egen karaktär men bägge har det gemensamt att de erbjuder mötes lokaler och bekväma lägenhets rum.

The More Hotel i Lund
Hotellet öppnade i augusti 2012 och skapades i ett gammalt tåggarage byggt 1906 där man utförde service och reparationer på lokomotiven.
Byggnaden har blivit helt renoverad men har behållit många detaljer från den ursprungliga verksamheten, som de stora välvda fönstren i restaurangen som tidigare var in och utfarten för tågen.
Hotellet har 33 lägenheter allt från mindre studios för en person till standard studios för upp till tre personer samt delux-sviter som kan husera upp till fyra personer. För möten och konferenser finns det två konferensrum, en för 10 personer och en för upp till 35.  Det finns även studios tillgängliga för mindre möten. Det finns också en restaurant med en fin vinkällare samt gym och bastu. Allt inom samma hus. Bägge hotellen erbjuder företags rabatter för regelbundna gäster både för långa och korta vistelser.

The More Hotel i Malmö
Även i Malmö är The More Hotel beläget i en historisk byggnad, den tidigare Mazetti chokladfabriken.
Fabriken byggdes redan år 1888 och blev total renoverad 2004.
The More Hotel i Malmö har kapacitet för möten med upp till 20 personer och det har 68 standard, superior och delux lägenheter.
Även här finns många kännetecken kvar från den gamla chokladfabriken som de gamla stuckatur taken och vinds fönstren.
Liksom lägenheterna i Lund innehåller varje lägenhet kök, vardagsrum, sov och badrum. Även här finns gym, bastu och en restaurant.
Passande nog kan man även prova på den lokal producerade chokladen från Malmö choklad fabrik.

Det som gör skillnad
Som Jenny Bingåker, hotel manager säger- visst finns det en massa historia inbyggt i våra bägge hotel, men The More Hotel erbjuder mer än det, vi erbjuder människor som reser och arbetar känslan av att komma hem när de bor hos oss på The More Hotel.