Ons 24 jul / År 42 / Nr 3 2024

Prisbelönt redovisningsbyrå fokuserar på kvalitativa uppdrag

Redovisningsbyrån MH Konsults ägare, Anneli Larsson och Micael Henningsson, blev Årets företagare i Stenungsund 2019. Under 2018 har företaget även utnämnts till Årets tillväxtbyrå i Västra Götaland. Båda utmärkelserna har skapat ett ökat intresse för MH Konsult som ett företag i tillväxt.

Nästan alla företag behöver någon gång hjälp med redovisning, lönehantering, skattefrågor eller affärsrådgivning. MH Konsult erbjuder allt detta och mer. I stort sett allt som kan kopplas till redovisning och rådgivning, vilket gör byrån till Stenungsunds mest heltäckande partner på området. Att MH Konsult fått fina utmärkelser ser Micael Henningsson, vd och grundare, som ett kvitto på att man är på rätt väg.
– Vi är fortsatt expansiva och är starka lokalt. Vi har på 15 år gått från att vara en enmansbyrå till att idag sysselsätta 25 personer. Det gör MH Konsult till den största aktören i Stenungsund, och med vårt tjänsteutbud även den bredaste. Vi åtar oss ofta rollen som kundens externa ekonomiavdelning och här ser vi att vi kan göra stor skillnad, berättar Micael.

Allt inom redovisning, lön och rådgivning
MH Konsult är en redovisningsbyrå för alla. Stora som små företag har mycket att vinna på att samarbeta med en byrå som förstår deras vardag och som har en kunskapsbredd som gör att man kan ta sig an det mesta inom redovisning och affärsmässig rådgivning.
Från och med januari 2020 utvecklas en speciell avdelning för lönehantering i Stenungsund. Med det blir MH Konsult ännu bredare i sitt erbjudande.
– Vårt främsta fokus är att hjälpa våra kunder bli mer lönsamma, genom att frigöra tid som de kan använda för att utveckla kärnverksamheten. Intresset för externa resurser inom ekonomi, lön och redovisning ökar och mycket kan nog härledas till att digitala lösningar underlättar för att dela upp ekonomiarbetet och lägga ut det man inte hinner göra själv på oss, säger Micael Henningsson, som efter många år inom branschen vet vad marknaden efterfrågar.

Det självklara valet
MH Konsult har som målsättning att vara kundernas förstaval, det självklara valet av tjänsteleverantör inom allt som har med ekonomi, rådgivning, lön, skatt och så vidare att göra.
Byrån är auktoriserad via SRF Konsult och har både auktoriserade löne- och redovisningskonsulter. Det ger en kvalitetsstämpel på såväl tjänsteutbudet som genomförandet. Kunderna kan lita på att ekonomiarbetet sköts på rätt sätt med MH Konsult.