Fre 14 jun / År 42 / Nr 1 2024

Snabb start för företagare i Högsby

Högsby är en liten kommun med korta beslutsvägar och nära till såväl politiker som tjänstemän. Näringslivet präglas av de gröna näringarna och av mindre industrier.

Det är enkelt att starta företag här. Väljer du att driva företag på landsbygden ger det riktigt goda möjligheter till utveckling. Du får nära och personliga kontakter med andra yrkesgrupper och kan på så sätt hitta kreativa lösningar på de utmaningar du ställs inför. I Högsby kommun finns mark och lokaler till ett lägre pris än i större städer, samtidigt som du har gångavstånd till skogen och naturen. Vi har ”en väg in” i kommunen. Kontakta näringslivskontoret så slussar vi dig vidare till alla kontakter och instanser du behöver.

Besöksnäringen ökar snabbt i Småland och för den som vill bli verksam inom området finns stora möjligheter till entreprenörskap i Högsby, som är relativt oexploaterat. Det finns gott om sjöar och fiskemöjligheter med vacker natur. Här finns goda affärsmöjligheter och stor utvecklingspotential för den som är driftig.

Läs mer på VäljHögsby.nu.