Tor 25 jul / År 42 / Nr 3 2024

Tillväxt för Östersunds kvalitetsmäklare

Större engagemang, lite bättre tillgänglighet, bilder, presentationer och framförallt bättre betalt – det beskriver kortfattat Storsjömäklarnas erbjudande till alla som funderar på att sälja sin bostad i Östersund.

Det finns många olika sätt att göra bostadsaffärer på. En del är bra, andra mindre bra. Det finns också sätt som är helt överlägsna allt annat och som alla parter tjänar på. Storsjömäklarna strävar efter att göra sådana affärer i alla sina försäljningsuppdrag. Det gäller både för säljare och köpare.
– En av hörnstenarna i vår verksamhet och det som gör oss unika är vårt engagemang för varje kund. Hos oss är det självklart att mäklaren ska sköta allt det praktiska kring köp eller försäljning av fastigheten. Vi erbjuder en kontakt med lite bättre tillgänglighet och lite mer engagemang helt enkelt, säger Tomas Sundström, partner i Storsjömäklarna samt ansvarig för marknad och ekonomi.
Storsjömäklarna har en bred målgrupp och statistiskt sett möter företaget alla som söker bostad i Östersund. Tillväxten har varit god under de senaste åren och landade förra året på omkring 35 procent.

Östersunds kvalitetsmäklare
Storsjömäklarna är Östersunds enda stora helt fristående mäklarföretag. Det innebär bland annat att alla beslut tas lokalt och att det är den lokala marknadens tillväxt som är av intresse. Samtliga mäklare har god kännedom om Östersund med omnejd.
– Vi har sedan starten gjort oss kända för att vara personliga och att vi gör saker på vårt sätt. Att se till att våra kunder får en så bra affär som möjligt innebär att vi ska förmedla trygghet hela vägen. Att säkerställa att rätt information når fram och inte förändras under resans gång är viktigt, förklarar Björn Löfgren, registrerad fastighetsmäklare och partner.
Storsjömäklarna har gjort sig kända som Östersunds kvalitetsmäklare som förknippas med pålitlighet, professionalism och förmågan att prestera utöver det vanliga.
– Vi får många nya uppdrag på rekommendationer från våra nöjda säljare och köpare. Vi brukar också säga att man får ut lite mer av sin fastighetsaffär genom att samarbeta med oss. Vi lägger lite mer tid på våra presentationer, bilder och vår kommunikation med såväl säljare som spekulanter, avslutar Björn Löfgren med.