Tor 25 jul / År 42 / Nr 3 2024

Ungt hotell med genuin känsla

Modern och funktionell design i äkta småländsk tappning med tydliga inslag av hållbara material i alla rum. Det är mer än en fluga för Vox Hotel, som eftersträvar en unik hotellkänsla med hållbara materialval, äkta gästfrihet och god mat blandas med internationella influenser.
 
Vox Hotel är ett ungt, modernt och prisvärt hotell i centrala Jönköping. Hotellet har redan fått många stamgäster tack vare sitt unika koncept där riktigt god kvalitet förenas med ett överkomligt pris. De 143 rummen är smakfullt inredda, av arkitektbyrån Semren och Månsson, stilrent och tidlöst.
– Designen ska spegla hotellets själ där enkelhet och förstklassig service går före allt annat. Det ska inte kännas konstlat utan helt enkelt vara välkomnande, personligt och hemtrevligt. Saker som alla gäster längtar efter och som vi arbetar för att förmedla varje dag, säger hotelldirektören Alina Jernbom.

Alla är välkomna
På Vox Hotel är alla välkomna att njuta av en stunds avkoppling med utsikt över Vättern. Tillgängligheten är samtidigt bästa tänkbara mitt i city, ett stenkast från Jönköpings Resecentrum och flertalet omtyckta shoppingstråk. Bättre kan det inte bli.
När Jönköping växer som mäss- och evenemangsstad står sig Vox Hotel mycket bra med ett heltäckande utbud av komfortabla rum mitt i staden. Dessutom har hotellet en generöst tilltagen restaurang med frukost, lunch och à la carte som även är omnämnd i White Guide. Menyn är välkomponerad med inslag av klassiska småländska smaker och lokala råvaror.
Vox Hotel har även generösa offentliga utrymmen för avkoppling, arbete och socialt umgänge. På hotellet finns även ett välutrustat gym. När det gäller konferens och möten samarbetar man med flertalet av Jönköpings främsta aktörer inom området. Det mesta går att skräddarsy efter behov, även om hotellet i dagsläget inte har en egen konferensanläggning.
 
Känsla för bra hotellupplevelse
Vox Hotel spås en ljus framtid, om ett par veckor börjar byggplaneringen av en ny våning på hotellet. Det händer mycket i Jönköping med omnejd och ett större intresse för staden gynnar givetvis alla som bedriver högkvalitativ hotell- och restaurangverksamhet här.
– Vox Hotel är ett av stadens yngsta hotell, men med en stark känsla för hur en riktigt bra hotellupplevelse ska vara. Vi vill att fler ska få en möjlighet att upptäcka det, säger Alina Jernbom som avslutning.