Ons 25 maj / År 40 / Nr 1 2022

Ett komplett företag när det gäller fastighetsservice

Inriktningen för Värmlands Fastighetsservice är teknisk fastighetsskötsel, lokalvård, utvändig fastighetsskötsel och möbelservice.
Företaget har kontor i Karlstad och Sunne och sysselsätter cirka 50 anställda.

Ambitionen för Värmlands Fastighetsservice är att alltid vara tillgänglig och att erbjuda total fastighetsförvaltning eller så mycket fastighetsägarna vill ha.
Företaget satsar på kompetent och erfaren personal, modern utrustning samt effektiva och miljöanpassade metoder.
– Vi gör det mesta som har med fastigheter att göra utan att förvalta dem ekonomiskt. Våra kunder är allt från små fastighetsbolag, där ägaren kanske bor utomlands, till stora privata ägare och bostadsrätter. Vi hjälper också våra kunders kunder, till exempel dem som hyr in sig i våra kunders fastigheter, berättar Anders Skoglund på Värmlands Fastighetsservice.

Teknisk fastighetsskötsel
Bland tjänster inom teknisk fastighetsservice kan nämnas: tillsyn fastigheter, fastighetsjour, reparationer, vitvaror, låssystem, VVS-arbeten, OVK-arbeten, energi statistik och snickeri.
Inom lokalvård erbjuds till exempel trappstädning, flyttstädning, byggstädning, fönsterputs, golvvård och hushållsnära tjänster.
Värmlands Fastighetsservice utför också utvändig fastighetsskötsel, till exempel gräsklippning, beskärning av träd, anläggning av grönytor, snöröjning, vattenskador etc.

Möbelservice
Ett annat område för Värmlands Fastighetsservice är ”Möbelservice”, det vill säga flyttning av kontor eller bohag.
– Vi har till exempel flyttat Rolls Royce´ kontor i Kristinehamn. När det gäller tjänsterna inom möbelservice så följer vi våra kunder och arbetar även utanför Karlstad och Sunne, berättar Anders Skoglund.

054-144070
Snabba insatser och hög tillgänglighet är ledorden för Värmlands Fastighetsservice.
– Det räcker att man slår ett enda telefonnummer, 054-144070, så kan vi hjälpa till med vilket problem man än har på en fastighet. Det vi inte gör själva ordnar vi med hjälp av vårt kontaktnät. Och vi är tillgängliga på telefon alla dagar och alla dygnets timmar, säger Anders Skoglund.
Verksamheten går mycket bra för Värmlands Fastighetsservice.
– Det är få som säger upp avtalen och vi får in fler förfrågningar hela tiden, säger Anders Skoglund avslutningsvis.