Lör 20 apr / År 42 / Nr 1 2024

Förstärk Din traditionella skönhetsbehandlings effekt med BIOPTRON!

Behandling med cellförnyande medicinvetenskaplig ljusterapi har blivit lite av en trend inom dermatologin och inom plastikkirurgin.

BIOPTRON är en unik apparatur för behandling av svårläkta sår och smärta, och kan även med fördel användas vid olika skönhetsbehandlingar då traditionella behandlingsmetoders effekt förstärks genom att BIOPTRONENS egenskaper har en positiv biostimulans på organismen vilket skyndar på hudens aktivitet på cellnivå.

Petra Forslund är legitimerad hudterapeut vid Unik Skönhet i Ängelholm. Hon arbetar både med dagliga behandlingar och bibehållande av hudens naturliga skönhet samt med svåra hudproblem på djupet, det kan röra sig om olika hudskador, eksem och acne exempelvis.
– När det gäller svåra hudproblem använder vi nästan alltid BIOPTRON som ett komplement till den konventionella behandlingen då vi även ordinerar behandling med BIOPTRON för hemmabruk. Den främsta anledningen är att vi i samtliga fall sett att BIOPTRON skyndar på läkningsprocessen, och därmed förkortar behandlingstiden. Redan efter första behandlingen ser man att huden blir klarare och får en ny lyster, samt en markant skillnad på reducering av fina linjer syns omedelbart. Efter ett fåtal behandlingar ser man att huden blir mer spänstig och elastisk. BIOPTRON stimulerar en markant ökning av viktiga enzymer som är specifikt delaktiga i cellregenerering och aktivering av fibroblastaktiviteten och en ökning av kollagenproduktionen.

Stärker huden på cellnivå
BIOPTRON fungerar så att hudens egen läkningsprocess förbättras, och de naturliga egenskaperna förstärks på cellnivå.
– Jag har själv en BIOPTRON hemma, och jag kan rekommendera alla som vill underhålla hudens naturliga skydd och bromsa åldrandet av huden att prova BIOPTRON som ett komplement till traditionella behandlingar. Det ultimata hade ju varit att man genom sin dermatolog erbjöds möjligheten att låna eller hyra hem via hjälpmedelcentralen en BIOPTRON som går under högkostnadsskyddet vid kroniska och svåra hudproblem. Vi ordinerar denna vård till en kostnad vilket ger kunden framgångsrika resultat på halva tiden mot den traditionella behandlingen, vilket också resulterar till ökade intäkter i verksamheten till vår fördel, men alla kunder har inte samma ekonomiska förutsättningar, säger Petra Forslund som avslutning.