Mån 15 apr / År 42 / Nr 1 2024

Hedemora Bilforum står för ett varumärke förknippat med kunskap, kvalitet och kostnadseffektivitet

Fordåterförsäljaren Hedemora Bilforum erbjuder ett komplett program med allt från den allra minsta till största modellen med särpräglat miljötänk i alla led. Ford ligger långt framme i arbetet för en hållbar utveckling med miljöoptimerande lösningar och det är Hedemora Bilforum naturligtvis också stolta över. Ford introducerar inom kort elbilar i det omfattande sortimentet, och de kommande två åren ser minst sagt spännande ut med nya modeller och motorer på intågande.

Per-Arne Arnberg, VD på Hedemora Bilforum AB, beskriver Ford som en pålitlig leverantör och samarbetspartner.
-Ford har höga kvalitets krav på sina produkter, man satsar mycket på säkerhet och Nya Focus har allt som normalt endast kan fås på en stor premium bil och idag står varumärket för en mycket hög standard och kvalitet som tål att testas, mycket bil för pengarna. Vi är framförallt oerhört stolta över det genomgripande miljö och kvalitetsarbete som Ford driver.

Tror på långvariga samarbeten
Hedemora Bilforum AB har ett långvarigt samarbete med bl.a. Hedemora kommun som också är utnämnd till miljökommun i Dalarna.
– Vi har senast levererat en mängd nya bilar för bruk inom kommunens verksamheter. Detta är andra omgången och vi ser att de kommer tillbaka tack vare vår goda service och det utvecklade miljötänket som Ford som varumärke står för, konstaterar Per-Arne.
På Hedemora Bilforum finns även en komplett serviceverkstad som tar hand om allt från däck och glas till plåt och lack. Verksamheten har nyligen expanderat med två mekaniker och ytterligare en kundmottagare och idag har Hedemora Bilforum AB 12 anställda.

I linje med Fords centrala värden
Per-Arne beskriver den närmsta tiden som oerhört spännande med potentiella lanseringar av nya modeller och motorer.
Hedemora Bilforum har redan flera gånger hyllats av Ford med prestigefyllda priser för god service och nöjda kunder, ett spår man avser fortsätta på.
– Vi jobbar nära våra kunder och brukar säga att de är våra bästa anställda. Det är ibland jobbigt att få allt på plats för att kunna hålla en hög service nivå, men vi vet att det lönar sig i det långa loppet. De utmärkelser som vi fått från Ford är också en garanti för att det vi gör här i Hedemora är bra.
Hedemora Bilforum står för ett varumärke som framförallt förknippas med kunskap, kvalitet och kostnadseffektivitet. För att kunna hålla en standard som ligger i linje med Fords centrala värden går alla Hedemora Bilforums medarbetare på vidareutbildning ca. 5-8 dagar per år.
– Det är kundernas krav och önskemål som styr oss, en nöjd kund kommer tillbaka och vi lever på kontinuerliga kontakter och långvariga samarbeten. Då måste vi också ha en hög kompetens, tillämpa bästa tänkbara tillgänglighet och vara lyhörda, sammanfattar Per-Arne Arnberg som avslutning.