Mån 15 apr / År 42 / Nr 1 2024

Heltäckande städbolag i Visby söker ny ägare

Visby Städservice AB är ett heltäckande lokalvårdsföretag med både lång erfarenhet, en duktig personal och närhet till kunderna.
Företaget har drivits av Elsa Östman sedan 2001, men nu söker hon en ny ägare som vill föra verksamheten vidare i samma anda.

Elsa Östman, som fyller 67 år i år, har arbetat inom städbranschen sedan 1969 och har således mer än 40 års erfarenhet av lokalvård. Hon har jobbat inom både stat och kommun, bland annat hos försvaret. När försvaret lade ned den egna lokalvården, som hon hade hand om, fick hon anbudet att ta över verksamheten.
2001 startade hon Visby Städservice AB och 2003 ombildade hon företaget till aktiebolag.
– Jag har trivts mycket bra med att vara egen företagare och verksamheten har gått bra under alla år. Idag har jag 15-16 duktiga personer som arbetar för mig, berättar Elsa.

Ett brett utbud
Visby Städservice AB erbjuder allt från kontorsstädning och butiksstädning till golvvård, fönsterputs och trappstädning.
Företaget har tillhandahållit lokalvårdstjänster till försvarsmakten, företag och privatpersoner under många år och har både resurser och kompetens för att kunna erbjuda ett brett utbud av tjänster.
Uppdragen utförs över hela Gotland och i första hand använder Elsa och hennes medarbetare miljövänliga produkter.

Utför hemtjänst
Visby Städservice AB utför också hemtjänst och här kan det handla om sysslor som städtjänster och hushållstvätt.
Tillsammans med varje uppdragsgivare skräddarsys en optimal lösning som tillgodoser aktuellt servicebehov och till rätt pris.
Att erbjuda kvalitetstjänster och bästa service till kunderna är den främsta målsättningen för Visby Städservice AB.
– På grund av att jag är pensionär så vill jag nu sälja företaget och vara ledig. Man är ju inte 20 år längre, skrattar Elsa.