Tis 29 nov / År 40 / Nr 4 2022

JME Bygg fixar det mesta inom bygg och snickeri med kännetecknande hög kvalitet

Mer eller mindre omfattande om- och tillbyggnationer är ingen match för väletablerade JME Bygg på Gotland. Med stark lokal förankring åtar sig JME Bygg i princip alla slags byggjobb, även nybyggnationer av exempelvis fritids- och bostadshus. Uppdragen varierar – men alla har de en gemensam nämnare: höga kvalitets- och säkerhetskrav. JME Bygg levererar precis det som kunden efterfrågar, och ser till arbetet utförs på ett sätt som skapar trygghet och kostnadseffektivitet för kunden.

Joakim Svensson grundade företaget då han var 19 år gammal, just utexaminerad från byggprogrammet. Till en början kombinerade Joakim sitt stora intresse för motorcrosskörning med sin passion för snickeri genom att arbeta som snickare samtidigt som han sålde crosstillbehör via den egna verksamheten.
Efter en god tillväxt på byggsidan fokuserar JME Bygg numera enbart på bygg och snickeriarbeten. Sedan 2007 är Joakims far Mikael Svensson delägare i företaget och Emil Svensson, Joakims yngre bror, är anställd.

Stolta hantverkare som står för kvalitet
JME Bygg kan som bekant ta sig an det mesta inom bygg och snickeri, allt från komplexa nybyggnationer, om- och tillbyggnation samt tak- och fasadrenoveringar.
– Vi har nyligen fått behörighet för att renovera badrum, berättar Joakim Svensson. Tidigare fick vi ringa in specialkompetens för att lösa allt inom kakel och klinkers, men numera kan vi sköta detta själva vilket naturligtvis borgar för en ännu större kostnadseffektivitet både för oss och för våra kunder.
Att JME Bygg själva utför hela jobbet betyder också en mer komplett översikt över kvaliteten. Samtliga medarbetare inom JME Bygg är stolta hantverkare som tagit fasta på att alltid lämna en jämn kvalitet efter sig vid varje uppdrag – stort som litet.

Projekt över hela Gotland
JME Bygg är just nu mitt uppe i byggnationen av tre hus vid Burge gårdar i Lummelunda. I samma område har JME Bygg tidigare uppfört sju hus med hög kvalitet och komfort. Samtliga hus som byggs vid Burge gårdar har samma grundförutsättningar, kunden sätter därefter sin egen personliga prägel på huset.
Parallellt med byggnationen vid Burge gårdar driver JME Bygg ett antal andra projekt över hela Gotland. Det är alltid liv och rörelse i verksamheten, och Joakim Svensson tror på en fortsatt god tillväxt framöver.