Fre 1 jul / År 40 / Nr 3 2022

Mer än 100 års gemensam erfarenhet av storköksutrustning

Detta gör Triator Storkök AB till en av de mest erfarna inom branschen .

Triator arbetar med service, försäljning och projektering av utrustningar till storkök, restauranger och proffstvättinrättningar

Triator kan leverera allt man som kund kan tänka sig att behöva i samband med restaurang- eller storkök men en stor del av verksamheten är dimensionering och planlösning av kök. Det senaste projektet som ska stå färdigt under mars månad är köket på Guldfågeln Arena.

Förutom att leverera hel- och dellösningar till storkök kan man stå till tjänst med snabb och säker service. Triator har en väl utbyggd och erfaren serviceavdelning, med tekniker som utbildas kontinuerligt för att hålla sig ledande inom detta speciella teknikområde.

Storkök är en smal nisch men med en mängd olika produkter av olika fabrikat. Utvecklingen går från mekanik mot digitalt så en duktig storkökstekniker måste, förutom att vara flexibel, besitta en bred kompetens och behärska såväl el som mekanik och elektronik. Tillkommer felsökning och programmering via PC och god kunskap av schemaläsning.

Triator servar i princip hela Kalmar Län och serviceuppdragen spänner över ett stort område, allt från att reparera en vanlig diskmaskin på en kommunal förskola till att möta upp isbrytare i tillgängliga hamnar för att snabbt avhjälpa akuta problem i den speciella marina köksmiljön.

Inom Tvätt & Städ har Triator valt att arbeta med ett antal utvalda leverantörer som kan garantera driftsäkerhet , som till exempel Miele vad gäller proffsutrustning. Det finns mycket pengar och energi att spara genom att byta ut gammal tvättstugeutrustning mot en ny och energieffektiv maskinpark. Används maskinerna på rätt sätt, med rätt tvättmedelsdosering i tvättmaskinen och rätt tidsinställning på torktumlare etc sparas både pengar och energi.

Tvätt & Städ går hand i hand och Triator har allt från mopptvättmaskiner till åkbara städ-och skurmaskiner på programmet.
Det blir mer och mer vanligt att kunder efterfrågar olika finansiella lösningar vid investeringar. Triator har därför ett bra samarbete med välrenommerade finansbolag för att kunna erbjuda trygghet och stabilitet.

I höstas hade Triator en uppskattad storköksmässa där många nya kontakter knöts. Den goda uppslutningen och positiva responsen kanske till och med skapade en ny tradition-höstmässa hos Triator. Triator ser med stor tillförsikt på framtiden och står redo för nya utmaningar och spännande uppdrag.