Tor 25 jul / År 42 / Nr 3 2024

PwC gör det lättare att driva företag

PwC har de smartaste, digitala lösningarna och satsar på rådgivning med kvalitet. – Digitala lösningar är en trend som kommer allt mer. Det sparar tid för kunderna så att de kan koncentrera sig på sina kärnverksamheter, säger Johan Ågren, kontorschef på PwC i Hälsingland.

Du som driver eget företag känner säkert igen dig – redovisningen och bokföringen har en tendens att ta allt för mycket tid. Tid som du skulle behöva lägga på andra saker.
PwC har lösningen.
– Vi är marknadsledande när det gäller revision, redovisning och affärsrådgivning till egenföretagare. Och vi har den mest utvecklade affärsplattformen, säger Johan Ågren.

Unik specialistkompetens
PwC erbjuder MyBusiness, en helt webbintegrerad affärsplattform som gör att du och dina anställda kan sköta redovisningen var du än är. Oavsett om du befinner dig på hemmaplan eller tjänsteresa utomlands kan du snabbt logga in och attestera ett kvitto, administrera löner eller ta fram en ekonomirapport. Förutom smarta digitala lösningar får du som kund till PwC tillgång till unik kunskap och specialistkompetens inom en mängd områden.
– Vi ser ett ökat behov bland företagare när det gäller rådgivning. De efterfrågar ett bollplank för att utveckla sina verksamheter. Vi ska fortsätta vara nummer ett för våra kunder inom näringslivet i Hälsingland.

PwC växer och satsar
Hos PwC får du alltid tillgång till en personlig rådgivare med kunskap om den lokala marknaden. PwC Hälsingland består av ett kontorsområde med kontor i Bollnäs, Ljusdal, Söderhamn och Hudiksvall.
– Vi är den största aktören i såväl Hälsingland som nationellt och internationellt. I våra kunduppdrag jobbar vi alltid i team för att våra kunder ska få ta del av all vår specialistkompetens inom alla branscher och områden, säger Johan Ågren.
PwC växer och satsar på verksamheten och de anställda – både i Hälsingland och i hela Sverige. Företaget finns på 100 orter, har totalt 3 600 anställda och är Sveriges ledande revisions- och redovisningsbyrå.
Med lång erfarenhet och unik branschkunskap hjälper PwC 60 000 bolag och organisationer att utvecklas varje år.
– Vårt uppdrag är att hjälpa företagare oavsett om de vill starta, driva, utveckla eller avyttra sin verksamhet, säger Johan Ågren.