Sön 4 jun / År 41 / Nr 1 2023

Radisson Blu Royal Viking Hotel – i hjärtat av hela Skandinaviens huvudstad

Radisson Blu Royal Viking Hotel är i princip ständigt fullbelagt. Hotellet erbjuder bästa tänkbara läge på Vasagatan i centrala Stockholm, ett stenkast från tunnelbanan och med flera av stadens mest uppskattade sevärdheter inom räckhåll. Inom några hundra meters avstånd finner man bl.a. Gamla Stan, Kungliga Slottet, berömda Stadshuset och båtar ut till stadens vackra skärgård. Hotellet är som en naturlig mötesplats i hela Skandinaviens huvudstad, här samlas människor från olika delar av världen.

Pia Djupmark är VD för Radisson Blu Royal Viking sedan 2006. Som tävlingsmänniska strävar Djupmark hela tiden efter nya mål för att driva verksamheten framåt, och gärna helst överträffa alla förväntningar. Hennes tankesätt ligger i linje med Radissons tillväxtkoncept som grundas på att helt enkelt vara bäst – att ge bäst service, ha bästa läge och att erbjuda den bästa upplevelsen för gästerna.
– Vi har en stark serviceprofil med mottot Yes I can, som står för ett personligt bemötande där gästen känner sig uppskattad och omhändertagen. Jag tror på en platt organisation där alla känner sig delaktiga och kan ta egna beslut som långsiktigt gynnar vår verksamhet. Därför tillämpar jag mycket frihet under ansvar, säger Pia Djupmark.

Utvecklar nya koncept – Brain Food för bättre prestation
Radisson Blu Royal Viking Hotel profilerar sig ofta som affärshotell, men hit kommer även weekendturister som vill uppleva staden på nära håll. Hotellets fina konferensmöjligheter lockar besökare från hela Norden och gästas ofta av långväga resenärer, exempelvis internationella företagspartners som ska delta i viktiga evenemang.
Pia Djupmark vill gärna utveckla hotellets kärnvärden ytterligare. Inom koncernen utvecklas nya engagemang hela tiden och ett för Radisson unikt koncept är Brain Food, en satsning som innebär att man under möten och konferenser bjuder på mat som främjar tankeverksamhet genom att säkra blodsockernivåerna. Istället för att konferensgästerna får en godisskål på bordet satsar man på hälsofrämjande arbete med näringsriktig mat som innehåller det som behövs för att vi ska hålla oss alerta.

Toppbetyg inom alla kategorier
På Radisson Blu Royal Viking Hotel har man det extra väl förspänt för att driva och utveckla Brain Food-konceptet tack vare samarbetet med Stockholm Fisk, som driver hotellrestaurangen. Restaurangen har kapacitet för att ta hand om såväl hotellets gäster som gäster som kommer utifrån. Utöver restaurangen har hotellet både lobbybar och Skybar med passande barmenyer.
Som fullservicehotell knyter man ihop erbjudandet med gym, pool, jacuzzi och bastu tillgängliga för samtliga gäster på Radisson Blu Royal Viking Hotel. Radisson anordnar också paketerbjudanden komplett med upplevelser för alla smaker och intressen. Det kan handla om gruppaktiviteter för att stärka teamkänslan under konferensen, golfpaket eller sight-seeing i centrala Stockholm. Radisson Blu Royal Viking Hotel har bästa utgångspunkt med sitt fantastiska läge för att få toppbetyg inom alla kategorier.