Lör 20 apr / År 42 / Nr 1 2024

Strandbergs Emballage AB – Pallar för det mesta

Strandberg Emballage AB i Tingsryd är en av Sveriges effektivaste palltillverkare. Tidigare vad det i huvudsak via manuellt arbete som pallarna tillverkades.

Idag är den gamla ”spiklinjen” demonterad och hela tillverkningsprocessen är robotiserat och det är säkert inget som de anställda klagar över. – Det var en av de bästa investeringar vi gjort, säger Sven Strandberg, företagets ägare.
Förutom EUR lastpallar har företaget ett komplett program av industripallar, specialpallar, pallramar och emballage. För att klara av snabba leveranser lager-
förs ett tiotal olika palltyper. Strandbergs är leverantören för dem som söker ett heltäckande sortiment inom emballering.

Många nöjda kunder
– Vi har verkligen många nöjda kunder, säger Sven Strandberg och jag är säker på att det beror på att vi har:
* Konkurrenskraftiga priser
* Hög kapacitet
* Hög servicenivå
* Vi är flexibla efter kundens önskemål
* Vi håller lovade leveranstider
* Vi är proffs på pallar och emballage
* Vi bjuder på vårt palltekniska och pallekonomiska kunnade

Palltyper
Industripallar: Industripallen är kraftiga pallar av varierande storlekar. De är utsatta för stor belastning och används ofta internt på företagen. Specialpallar: Specialpallen tillverkas efter kundens önskemål. Tillbehör: Pallramar 200x800x1200 mm och 200x600x800 mm är standard. Företaget tar även fram speciella mått efter kundens önskemål. Lock finns i trä, plywood och masonit. Plywoodlådor tillverkas också i specialmått efter kundens önskemål.

Kontakta Strandbergs
– Kontakta oss gärna, avslutar Sven Strandberg. Jag lovar att det lönar sig! Jag finns på sven@strandbergs.se