Tis 7 dec / År 39 / Nr 4 2021

Visionsbyrån – smartare ekonomitjänster online och mycket mer!

Öhrlings PricewaterhouseCoopers satsar på att vara främst i Sverige både när det gäller tjänster inom revision och redovisning, samt när det gäller rekrytering. Genom att lansera konceptet Visionsbyrån tar PricewaterhouseCoopers ytterligare ett steg mot att vara en framtidens revisionsbyrå. Det handlar om en modern, pålitlig samarbetspartner med toppkompetens, och som dessutom är tillgänglig dygnet runt, årets alla dagar.

Visionsbyrån Online är en gemensam digital plattform för företag som vill sköta sitt ekonomiarbete på ett smart och i allra högsta grad kostnadseffektivt sätt. Genom Visionsbyrån Online får företagen tillgång till alla tänkbara verktyg för ett effektivt ekonomiarbete, och allt sköts online. Tillgängligheten är således bästa tänkbara, och kunden har alltid full överblick över vad som händer i redovisningsarbetet.
Som kund hos PricewaterhouseCoopers får man automatiskt tillgång till Visionsbyråns baspaket med dokumentarkiv, nyhetsinformation mm. Man kan även välja att uppgradera basutbudet till ett heltäckande affärspaket med alla tänkbara tjänster och support för redovisningsarbetet. Det unika med PricewaterhouseCoopers är att kunden själv väljer hur delaktig man vill vara i redovisnings- och analysarbetet. För den som vill ägna all sin tid åt sin egen kärnverksamhet sköter PricewaterhouseCoopers allt kring redovisning från löpande ekonomiarbete som fakturering och lönehantering till skattefrågor och deklarationer.

PricewaterhouseCoopers arbetar med alla typer av företag inom alla branscher. Det är därför av stor vikt att PricewaterhouseCoopers anställda har en genuin kompetens som ständigt hålls uppdaterad. Utbildning är ett centralt område som prioriteras högt genom hela koncernen, inte enbart efter rekryteringsprocessen – utan under hela anställningstiden. Kompetensförrådet fylls ständigt på, befintliga anställda vidareutbildas och utvecklas – PricewaterhouseCoopers satsar på att bli kända som landets främsta revisionsbyrå som satsar på framtidens teknik och kompetens.

Maria Lind