Tis 26 sep / År 41 / Nr 3 2023

Scandic Örebro Väst kan ha stadens mest generösa utbud

Väghotellet Scandic Örebro Väst är ett perfekt val för många som besöker Örebro. Här finns alla bekvämligheter man som affärs- och konferensgäst såväl som fritidsresenär kan tänkas behöva. Hotellets läge är utmärkt där E18 och E20 korsas. Läget gör det till ett attraktivt och lättillgängligt alternativ för såväl genomresande som för gäster som ska stanna lite längre i regionen.

Scandic Örebro Väst erbjuder generös frukostbuffé, lunch och a la Carte, konferensmöjligheter, relaxavdelning med pool och så naturligtvis parkeringen.

Scandic Örebro Väst är ett av tre hotell under Scandics flagg i Örebro. Det är ett av få, om inte det enda, hotell som erbjuder fri och säker parkering direkt utanför dörren. Det i kombination med läget och en bra infrastruktur kring det gör hotellet till en populär mötesplats för affärsresenärer och konferensgäster under vår, vinter och höst. Sommartid byter hotellet skrud och blir ett aktivitets- och familjehotell, med spännande aktiviteter för såväl unga som äldre barn.

Hög flexibilitet, komfort och service

Som fullservicehotell erbjuder Scandic Örebro Väst god komfort året om. Generös frukostbuffé, lunch och a la Carte, konferensmöjligheter, relaxavdelning med pool och så naturligtvis parkeringen.

– Nytt för i år är vår stora kapacitet av el-laddstolpar, där man som gäst smidigt kan ladda sin elbil under natten. Enklare kan det inte bli, menar hotelldirektör Martin Samuelsson.

– Vi är flexibla och anpassar oss mycket efter säsong. Oavsett när man besöker oss och i vilket syfte så har vi en genomgående god hotellstandard med allt som hotellgästerna kan förvänta sig av ett modernt hotell, säger Martin, och fortsätter:

– Vi har många stamgäster bland affärsresenärerna framför allt. Mycket kretsar kring enkelheten, där det ska vara enkelt att välja Scandic Örebro Väst baserat på att det tack vare läget är enkelt att ta sig hit, men även för att vi håller vad vi lovar när det gäller god komfort och service.

Inget spa – men allt annat finns

På Scandic Örebro Väst finns 212 rum med mellan en till fyra sängar. Det totala antalet bäddar är över 500, vilket också ger en stor flexibilitet kapacitetsmässigt. Det behöver man ha för att under veckorna kunna möta affärsgästers behov som ofta är enbart en säng, och därefter snabbt växla om för att möta helgens fritidsresenärer som ofta är familjer med ett eller flera barn.

– Vi har inget spa i den bemärkelsen att vi kan erbjuda behandlingar, men vi har en fantastiskt fin relaxavdelning med pool, gym och bastu. Här finns alla möjligheter för den som både vill träna och koppla av, och mig veterligen så har vi nog ett av Örebros mest generösa erbjudanden eftersom även relaxavdelningen ingår i logipriset för alla gäster, säger Martin Samuelsson.