Tor 29 feb / År 42 / Nr 5 2023

Få en mer personlig ekonomiservice med en lokal partner

Redovisningskonsult och VD  Anna Nilsson är uppvuxen i Eskilstuna och känner starkt för regionen. Hon köpte ett befintligt bolag med en lång historik inom redovisning och formade det efter sina mål och visioner. Idag erbjuder RSR Redovisning en heltäckande ekonomiservice med mer personlighet än de större aktörerna.

Anna Nilsson och Lale Celebi.

Anna Nilsson har företagandet i blodet. Hon kommer från en entreprenörsfamilj och var länge med och drev sin pappas bolag.

– Jag har varit med och utvecklat och drivit ett familjeföretag som sålde förbrukningsmaterial till företag, och trivdes mycket bra med det. Jag fick bland annat sköta all ekonomi på företaget och det var där jag lärde mig som mest inom bokföring, bokslut, årsredovisning och deklarationer men också inom försäljning Jag utbildade mig även till civilekonom parallellt med heltidsarbetet. Ekonomifrågor har alltid intresserat mig, berättar Anna.

När möjligheten att förvärva RSR Redovisning uppstod så tog Anna den direkt. Då hade hon redan arbetat med ekonomi och redovisning inom familjeföretaget i närmare 15 år och jobbat som ekonomichef på en stor ekonomisk förening med 360 medlemmar i 5 år och jobbat som ekonomichef för en ganska stor fastighetskoncern i 1,5 år samt även hunnit arbeta med revision i 5 år.

Det personliga värdesätts

Genom att kombinera sin erfarenhet av revision och ekonomichefsarbete med kunskap inom löpande redovisning har Anna utvecklat ett riktigt starkt erbjudande för RSR Redovisning AB tillsammans med sina tre anställda.  

Det finns också många fördelar med att anlita en lokal samarbetspartner när det gäller stöd i redovisning och ekonomifrågor.

– Mycket kan skötas digitalt, men inte allt. För de mer komplexa frågorna är det en stor fördel att kunna träffas och få vägledning personligen, säger Anna.

Det mer personliga förhållningssättet, där man förstår de små företagens utmaningar, är det som skiljer RSR Redovisning från mängden. Anna brinner för entreprenörskap och vet vad lokala entreprenörer efterfrågar, vilka utmaningar och möjligheter de kan ha, och hur man med rätt stöd kan skapa bra lönsamhet i verksamheter.