Tor 29 feb / År 42 / Nr 5 2023

Förgyll företagsevenemanget med hjälp av rätt cateringpartner

Bra Mat Catering, BMC, är en av få som verkligen kan fixa det mesta inom catering. Utöver de av BMC framtagna menyerna finns möjlighet att skräddarsy en helt egen meny. Alla typer av evenemang kan till ett mycket konkurrenskraftigt pris förgyllas med BMC som partner.

Bra Mat Catering, BMC, bidrar till att skapa riktigt bra möten med hjälp av god mat.

Det finns många som erbjuder catering men inte lika heltäckande som BMC. Konferenser, mässor och andra större möten, företagsfrukostar, inflyttningsfester, avtackningsfester, julbord, diverse kundevenemang – oavsett vad som planeras så kan BMC utveckla den perfekta menyn för eventet. Detsamma gäller för bröllop och andra privata tillställningar.

Kan leverera allt

Monica Räsänen, vd för BMC, är mycket stolt över den bredd och kvalitet som företaget står för.  

– BMC är en expansiv verksamhet som utgår från den gamla Stenkvistaskolan i Eskilstuna. Här har vi gott om utrymme för fortsatt tillväxt, säger hon.

För att verkligen kunna erbjuda något för alla har BMC ett brett sortiment av varma och kalla rätter, tårtor, smörgåstårtor, bröd och bakelser. Det är enkelt att ta kontakt för rådgivning kring ett event, enkelt att beställa och hämta sin beställning själv eller få den levererad. Alla priser kommuniceras tydligt på hemsidan samt vid varje beställning.

– Oavsett typ av evenemang så är vi ett bra val, just för att vi kan leverera allt, vi kan ta med porslin och till och med serveringspersonal om det behövs, tillägger Monica.

Skapa bra möten med god mat

BMC drivs av människor som verkligen älskar mat och som brinner för god service. Nästan alla medarbetare har många års erfarenhet från branschen. Mat och catering är ett hantverk och det har man stor respekt för på BMC.

– Det allra viktigaste för oss är att vi kan bidra till att förgylla vilket evenemang som helst. De flesta som varit på en konferens till exempel minns vad som serverades.

– Vi vill bidra till att skapa riktigt bra möten med hjälp av god mat. Vi kan mat, vi är specialister på catering och servering. Tillsammans med våra kunder kan vi lyfta event till en ny nivå, avslutar Monica.