Tor 29 feb / År 42 / Nr 5 2023

Toppmoderna konferenslokaler lyfter Elite Plaza Hotel

Elite Plaza Hotel har stans bästa läge men det är inte det enda som gör hotellet till det mest framstående i Örnsköldsvik.

Elite Plaza Hotel har stans bästa läge i Örnsköldsvik.

Det fantastiska läget i hamnen gör självklart sitt för Elite Plaza Hotel. Hotellet har dessutom så mycket mer att erbjuda som gör det till det mest unika i staden, kanske till och med i hela regionen.

Elite Plaza Hotel är i allra högsta grad ett designhotell även om det inte profileras som det. Det är klassiskt men samtidigt unikt. Flärd möter enkelhet, där enkelhet står för ett öppet och tydligt bemötande med en självklar serviceinriktning. Ett personligt bemötande för varje gäst är viktigt, och det får man på Elite Plaza Hotel.

Många unika värden

Elite Plaza Hotel har under 2022 öppnat dörrarna till Örnsköldsviks mest moderna konferenslokaler, efter att hela konferensavdelningen renoverades och byggdes om under pandemin.

Konferensdelen huserar i en separat byggnad vilket bidrar till att göra vilket evenemang som helst lite extra speciellt med en avskildhet och exklusivitet som tilltalar de flesta. Här finns 10 olika lokaler med plats för allt från större till mindre evenemang, med kapacitet från en handfull och upp till 170 deltagare.

Rummen gör också hotellet till något alldeles unikt. Kännetecknande för Elite som hotellkedja är just exklusivitet och flärd, och det är något som uppmärksammas på Elite Plaza Hotel i Örnsköldsvik. Rummen är smakfullt och stilrent inredda, med tidlös design som målbild. Just det tidlösa gör också att man kan uppnå ökad hållbarhet med inredningsdetaljer som står sig över tid och håller länge.

Värdefullt tillskott till staden

Om- och tillbyggnationen av konferensavdelningen omfattar en av de största investeringarna sedan hotellet öppnade 2013. Hotelldirektör Kristian Isaksson beskriver investeringen som ett mycket framgångsrikt steg för hotellet, och ett värdefullt tillskott till stadens- och regionens utbud av mötes- och eventlokaler.

– Vi ser över lag mycket goda utvecklingsmöjligheter framför oss med tanke på hur välinvesterad anläggningen är. Nu kan vi erbjuda möjligheter för företag i alla storlekar att träffas och hålla större möten i Örnsköldsvik. Den möjligheten har saknats lokalt tidigare. Vi ser också till att ha ett så flexibelt erbjudande som möjligt, så att alla verkligen får möjligheten att mötas och dra nytta av våra olika erbjudanden, säger Kristian Isaksson.