Fre 24 maj / År 42 / Nr 1 2024

Allt inom bygg hos en och samma leverantör

Det finns stora fördelar med att anlita en leverantör som kan lösa allt inom bygg. Inte minst blir det enklare att hålla reda på varje projekt, vilket är speciellt viktigt om man har många projekt på gång samtidigt. Även om man bara har ett pågående projekt så finns det ingen anledning att krångla till det.

Det skånska byggföretaget SA Bygg erbjuder en krångelfri service och kan åta sig i stort sett alla typer av byggprojekt. Inom företaget finns kompetens inom bygg, konstruktion och plåtarbeten. Via samarbetspartners löser man även allt inom VVS, el, murning och måleri som exempel.

Riktiga lokalpatrioter

SA Bygg fokuserar främst på kunder i Skurup och de närmaste angränsande kommunerna Ystad, Trelleborg och Svedala. Företaget etablerades 2001 och firar således 20 år i år. Grundaren Stefan Andersson driver bolaget vidare tillsammans med Roland Sjöholm.
– Att behålla och stärka den lokala förankringen är det viktigaste för oss. Vi känner den lokala marknaden väl och har anpassat vårt erbjudande efter vad som efterfrågas just här. Vi trivs med att jobba lokalt och kommer att fortsätta satsa lokalt, säger Roland Sjöholm.
Som riktiga lokalpatrioter ser SA Bygg till att främja det lokala näringslivet genom att i mesta möjliga mån handla lokalt. Nästan alla samarbetspartners och underleverantörer finns också lokalt i Skurup.

Kan bygga allt

Kunderna är privatpersoner, lantbrukare och företag.
– Tack vare långa relationer med våra samarbetspartners kan vi anta mycket stora projekt. Vanligast är att vi bygger på uppdrag av privatpersoner men vi har kompetens och kapacitet även för större beställare, säger Roland Sjöholm.
SA Bygg anlitas för att bygga allt från helt nya hus från grunden till att bygga altaner som exempel. Som helhetsleverantör med egen plåtverkstad kan SA Bygg även göra omfattande renoveringar, takbyten och standardhöjningar i alla typer av fastigheter.

Tar gärna totalentreprenader

SA Bygg ser gärna till helheten och räds inte heller för nya utmaningar.
– Vi tar gärna totalentreprenader där vi kan samordna hela projektet med egen kompetens. Vi strävar efter att göra det så enkelt och bekymmersfritt för kunden som möjligt. Jag tror att det är därför vi har så många återkommande kunder, man uppskattar helt enkelt den service vi erbjuder.
Fjolåret var ett speciellt år på många sätt. För SA Bygg innebar det en större uppgång i antalet projekt. Många privatpersoner fick mer tid över för att renovera och bygga nytt, och det gynnade speciellt de mindre och lokala byggföretagen. Trenden tycks hålla i sig även under 2021, SA Bygg har en fulltecknad orderbok och ser fram emot att få förverkliga sina kunders drömprojekt.