Fre 14 jun / År 42 / Nr 1 2024

Personligt och familjärt i centrala Trelleborg

Clarion Collection Hotel Magasinet är ett mycket hemtrevligt och gästvänligt hotell mitt i centrala Trelleborg. Hotellet har ett av stadens bästa utgångslägen för shopping, nöjesliv och möten i centrum, och bjuder dessutom på en fantastisk utsikt över havet.

Hotellrum med utsikt över trelleborg

I ett gammalt spannmålsmagasin byggt under 1900-talets början huserar idag ett modernt hotell med 58 rum och en stor restaurang. Läget är bästa tänkbara med närhet till stadens utbud av sevärdheter, restauranger och rekreation. Dessutom med hög tillgänglighet då det ligger granne med färjeterminalen som är Sveriges närmaste knutpunkt mot kontinenten.

Enkelt och personligt

Trelleborg är Sveriges sydligaste stad och en bra startpunkt om man vill uppleva södra Skånes många sevärdheter, naturen med hav, landsbygd och skog och inte minst det rika kulturutbudet. På Clarion Collection Hotel Magasinet finns alla bekvämligheter man kan tänkas behöva under sin vistelse i staden och regionen.
I rumspriset ingår en stor frukostbuffé, eftermiddagsfika och kvällsmat. Det är en del av Clarion Collections koncept som bygger på att göra det enkelt för gästerna under hela vistelsen. Efter en lång dag med möten kan det för den stressade affärsresenären vara skönt att veta att det alltid finns en middag att komma tillbaka till.
En annan del av hotellets koncept handlar om att skapa en personlig prägel och vara familjärt. Att känna igen gästerna och skapa relationer är viktigt, speciellt med tanke på att Clarion Collection Hotel Magasinet har många återkommande gäster.
– Att uppmärksamma varje gäst är viktigt för oss, och något som vi arbetar med varje dag. Vi finns alltid tillgängliga för våra gäster, understryker hotellchefen Mathilde Månsson.

Viktigast med nöjda medarbetare

Clarion Collection Hotel Magasinet är Nordic Choice Hotels första hotell i Trelleborg. Visionen är att hotellverksamheten ska bidra till en högre livskvalitet – både för anställda och för de som besöker hotellet. Därför satsas det mycket på trivsel hos personalen, som är den främsta tillgången för att hotellet ska fortsätta utvecklas.
– Nöjda medarbetare som är glada och serviceinriktade är vår viktigaste resurs. Vi har många anställda som har varit med väldigt länge och som fortsätter att utveckla vårt koncept här i Trelleborg. Nöjda medarbetare bidrar till att skapa trivsel så att vi även får nöjda hotellgäster, säger Mathilde Månsson.

Nya möjligheter med Kuststad 2025

Trelleborg står inför en stor omvandling med flera omfattande stadsutvecklingsprojekt på gång. Det största är Kuststad 2025, som bland annat omfattar flytten av Trelleborgs hamn, anläggning av en ny strandpromenad, byggnationen av Business Center Trelleborg samt tusentals nya bostäder intill havet. Kommunens vision är att öppna upp staden mot havet.
Clarion Collection Hotel Magasinet är beläget i hjärtat av det som ska bli den nya kuststaden. I framtiden kommer det att finnas mycket större möjligheter för möten och konferenser i närheten av hotellet. Från att till stor del ha varit en mellanlandning för genomresande kommer hotellet sannolikt att bli en ny central mötesplats för såväl affärsgäster som för turister som vill uppleva Trelleborg och södra Skåne.

Borlänge Energi
Försvarsmakten en av oss