Mån 17 jun / År 42 / Nr 1 2024

Väx tillsammans med oss i Skurup

Det händer mycket i Skurup just nu. Vi bygger skolor och mängder av nya bostäder för alla livsstilar. Stadsdelen Västeräng är vårt största utvecklingsprojekt någonsin och vi arbetar för fullt med att förverkliga 23 hektar nära både tågstation och E65.

Skurup levererar

Visst blir det klyschigt att prata om expansion, satsningar inför framtiden och fantastisk infrastruktur men vi går från ord till handling och levererar.
Vårt näringsliv är starkt, blomstrande och variationsrikt. Här finns stora möjligheter att bygga nätverk. Beslutsfattarna har en fysisk närvaro bland företagen och fångar upp synpunkter och behov. Att agera snabbt och effektivt för att underlätta etablering är viktigt för oss, det gäller även myndighetskontakterna. Där andra stannar upp går vi framåt.

Kom hit och andas ut

I Skurup får dina barn en trygg uppväxt i vacker miljö, samtidigt som du befinner dig ett stenkast från staden. När du kommer hem kan du andas ut. 15 kilometer naturskön kuststräcka hjälper dig att lyfta blicken, vidga perspektiven och ladda om. När du tröttnat på stranden strövar du i gammal lövskog vid Svaneholm.
I takt med att Skurup bygger ut växer utbudet av sport- och fritidsanläggningar. Fritids- och rekreationsmöjligheterna är bland det bästa vår kommun har att erbjuda och är en av de kvalitéer som Skurupsborna värdesätter mest.

Vi väljer att kalla oss platsen för det goda livet. Kom hit så får du se.

Arcqs
SCA
Borlänge Energi