Sön 14 jul / År 42 / Nr 3 2024
  • Piteå 400år

    Ett fyrfaldigt leve för Jubilaren! Det var den 12 maj 1621 som Gustav II Adolf undertecknade dokumentet som gav Piteå stadsprivilegier. Det markerade en mycket viktig milstolpe i Piteås utveckling som vi nu firar ...

Hyreslandslaget rustar arbetsplatser

Flexibla uthyrningstjänster, toppmodern och bred maskinpark, välservad utrustning – Hyreslandslaget har allt som behövs för stora som små bygg- och anläggningsprojekt i Piteå med omnejd.

Hyreslandslagets platschef Peter Häggström hjälper till att skapa kostnadseffektiva lösninger till era projekt.

Hyreslandslaget kan med lätthet utrusta en hel arbetsplats om så behövs. I Piteå samverkar Hyreslandslaget mycket med större entreprenörer som ser den tydliga fördelen med att hyra, nämligen att få tillgång till rätt utrustning i rätt tid, och till rätt pris.
– Att köpa in dyr utrustning som inte används dagligen eller i fler än ett projekt är varken ekonomiskt- eller miljömässigt hållbart, säger Peter Häggström, som är platschef på Hyreslandslagets filial i Piteå.

All typ av utrustning

I maskinparken finns i stort sett all typ av utrustning som används inom mark- och anläggningsarbeten samt inom bygg- och renovering. Det rör sig om allt från handhållna maskiner som skruvdragare och borrar till stora bomliftar, samt även fullutrustade bodar för utrustning, lager och personal.
– Uthyrningskonceptet är uppskattat. Speciellt inom föränderliga och konjunkturkänsliga branscher som bygg och anläggning, påtalar Peter Häggström.

Expansiv verksamhet

Verksamheten i Piteå är mycket expansiv och det kan direkt kopplas till den stora samhällsomvandling som pågår just nu, där några av Europas största industriprojekt faktiskt utvecklas med Piteå och Norrbotten som utgångspunkt.
– Vi erbjuder flexibla uthyrningstjänster som passar i stort sett alla aktörer i vår region. Det är oerhört smidigt att hyra, kunden slipper inte bara binda upp kapital utan behöver inte heller tänka på service och underhåll av maskinerna – det sköter vi, säger Peter Häggström.
En bred maskinpark i all ära – men maskiner kan aldrig bli bättre än de som använder dem. Därför erbjuder Hyreslandslaget även ett antal stödtjänster inom varje produktområde, såsom projektstöd, utbildning och underhåll.

Partner i alla lägen

Utmärkande för Hyreslandslaget är att man har en hög servicegrad med välservade maskiner samt en mycket hög kunskapsnivå i bolaget.
– Vi är lyhörda och arbetar för att kunderna aldrig ska behöva uppleva kostsamma stillestånd i sina verksamheter. Detta i kombination med vår fullutrustade maskinpark gör oss till en partner att räkna med i alla lägen, menar Peter Häggström.