Lör 20 jul / År 42 / Nr 3 2024

LF Norrbotten har varit med och utvecklat Norrbotten sedan 1848

LF Norrbotten har ett utbud som lever upp till dagens höga förväntningar där medvetna kunder jämför olika alternativ på marknaden. Som en del av landets, kanske äldsta, försäkringsgrupp kan LF Norrbotten leverera trygghet och kontinuitet, något som blir allt viktigare i en digital värld.

Andreas Hansen, bankchef på Länsförsäkringar Norrbotten.

Kunderna kan alltid räkna med hög tillgänglighet och tillförlitlighet hos LF Norrbotten. LF Norrbotten är ett fullservicekontor, öppet vardagar mellan 08:00-16:30, med ett komplett utbud inom bank, försäkring, pension och rådgivning.

– Vi går mot strömmen och öppnar fler kontor när våra konkurrenter stänger ner. Vi vill hålla en hög tillgänglighet vilket för oss innebär att kunderna ska kunna komma in och träffa oss på vardagar utan att behöva boka tid innan, säger Thomas Folkesson, kommunikationschef på LF Norrbotten.

Moderna tjänster

Den moderna bank- och försäkringsbranschen effektiviseras och utvecklas snabbt, nya områden och erbjudanden växer fram och konkurrensen blir allt tuffare. Länsförsäkringar följer utvecklingen och erbjuder som svar på en ökande efterfrågan ett brett utbud inom allt från digitala banktjänster till rådgivning kring långsiktigt pensionssparande.

– Vi erbjuder moderna tjänster och som kund kan man sköta allt digitalt om man vill, men vi värnar samtidigt det personliga mötet som vi vet att många kunder vill ha och värdesätter. Vi vill träffa våra kunder och lära känna dem för att skapa den absolut bästa kundupplevelsen, säger Andreas Hansen, bankchef på LF Norrbotten.

Länsförsäkringar Norrbotten har just nu kontor i Luleå, Arvidsjaur, Piteå och Boden. Boden tillkom för två år sedan, kanske får vi se fler kontor i framtiden.. Det planeras investeras 1100 miljarder kronor i norra Sverige. Det är industriella satsningar som kommer att ge ringar på vattnet och skapa tillväxt inom i stort sett alla näringar.

Vill utveckla Norrbotten ännu mer

Länsförsäkringar är med över 200 års erfarenhet landets äldsta aktör inom försäkringsbranschen, och tack vare en stark kunskapsutveckling och framsynthet är man också en av Sveriges främsta. LF Norrbotten har funnits sedan 1848, och möter såväl privatpersoner som företagskunder. Att fortsätta utvecklas i Norrbotten är bolagets enda fokus.

– Vi har en klar styrka i att vi kan leverera helhetstjänster med både försäkring och banktjänster under samma tak. Vi har kunder i hela länet, och då krävs personligt engagemang för att skapa närhet till kunden och bygga upp långvariga kontakter. Vi känner den lokala marknaden väl och vet hur kundernas vardag ser ut, tillägger Andreas Hansen. Som avslutning säger han:

– Vi har ett bra team här idag med målinriktade individer som driver skarpa projekt för att skapa värde för våra kunder. Att vi har så pass bra personal är den största styrkan och en given strategi för vår fortsatta tillväxt.