Mån 24 jun / År 42 / Nr 3 2024

I Borås finns expertisen inom tryckmaskiner och ACP Systems  har över 35 års erfarenhet

Att hitta rätt inom tryckerimaskiner, industrimärkning och textiltryck är inte lätt. Men i Borås har man stor erfarenhet inom detta område.I mer än 35 år har ACP Systems  tillhandahållit en bred repertoar av tryckmaskiner för all typ av produktmärkning till tillverkningsindustrin och andra tryckverksamheter.

Digitaltryckmaskiner möjliggör snabba och personifierade tryck i många olika färger och toningar. Eftersom trycket är helt digitalt behövs inga mellansteg, så som filmer och tryckplåtar.

- Det gör oss till en erfaren leverantör som numera har en stark position inom bland annat industrimärkning och textiltryck, säger general manager Fredrik Unell. Vi bygger maskiner från grunden och tillverkar rätt tryckmaskin för rätt industri och produkt, helt anpassat efter dina behov. Och sätter samman, bygger om och justerar specialmaskiner.

- Det skulle vi vilja påstå att vi är världsmästare på.

Företaget i Borås erbjuder helt enkelt skräddarsydda helhetslösningar med allt från idé till komplett utrustning. Från enskilda maskiner med manuell laddning eller en helautomatisk cell.

- På så sätt kan vi effektivisera din produktion från grunden och därmed optimera lönsamheten.

Kunskap och framgång

Genom ACP Systems hittar man flerfärgs-maskiner, högteknologiska CNC-styrda maskiner och utrustning. Med företagets kompetens kan man på nolltid ta fram enskilda maskiner men även integrerade projekt för line-produktion. Maskinerna är så pass flexibla att de går att bygga vidare på med nya komponenter vilket möjliggör att man kan anpassa dem till din verksamhet om nya behov skulle uppstå.

Färg i unika nyanser

ACP Systems mål är att göra det så enkelt som möjligt för kunderna under hela sin tryckprocess. Därför levererar man allt förbrukningsmaterial som erfordras för kontinuerlig drift av produktionen.

- Vi blandar till exempel alltid tryckfärdig färg i unika nyanser och exakt rätt mängd som du kan hälla direkt i maskinen, säger Fredrik Unell. Det är vi ensamma på marknaden om.

Serviceavtal

ACP Systems värdegrund genomsyras av flexibilitet och närhet till dig som kund, vilket gör att man är ett självklart val för kvalitetsmedvetna kunder som har höga krav på formgivning och kapacitet.

- Vi finns alltid tillgängliga för våra kunder och är ofta ute på plats för att stämma av, utbilda och ge personlig service. Och med vårt serviceavtal kan du snabbt få en tekniker på plats för reparation och underhåll av din utrustning, säger Fredrik Unell som är ägare till företaget tillsammans med Filip Boman. Förutom i Borås har man också ett försäljningskontor i Stockholm.